Politica de confidentialitate

     Magazinul nostru poate fi accesat de catre orice client care isi creeaza un Cont de Client. Pentru a avea acces la serviciile noastre, Clientul va trebui sa accepte regulile adoptate in cadrul Documentului.

     Modas isi rezerva  dreptul de a limita accesul Clientului la Serviciu si de a-i sterge Contul acestuia in situatia in care considera ca in baza comportmentului avut de catre Client, accesul si existenta Contului Clientului ar putea aduce prejudicii in vreun fel.

     Clientul poate avea doar un singur Cont. Este interzisa partajarea unui Cont intre mai multi Membri/Clienti. In momentul in care se descopera faptul ca un Cont este partajat intre mai multi Membri/Clienti, Modas isi rezerva dreptul de a anula sau a suspenda accesul Clientului la Continut sau Serviciu.

     Siguranta datelor cu caracter personal

     Datele cu caracter personal (nume, prenume, adresa, telefon, E-mail, oras, cod postal, tara, judet) pe care Clientul le adauga in formularul inregistrare, trebuie sa fie cele reale. In caz contrar noul cont creeat nu va fi luat in considerare. Datele introduse gresit, se pot modifica ulterior dupa creearea Contului de Client, prin Logarea in Cont si respectiv  accesarea comenzilor Editați Informațiile Contului si apoi Modificari adrese.

        In conformitate cu Legea nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 pentru prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, Clientul are dreptul de a-si da acordul in privinta prelucrarii datelor sale personale. Scopul pentru care noi colectam datele dvs. este acela de a asigura  accesul dvs. la serviciile noastre. Eventualul refuz de a ne oferi datele solicitate, determina imposibilitatea de livrare a produselor comandate.