Termeni si conditii

     Produse si servicii

     Modas isi rezerva dreptul de a publica pe site detalii despre produse, servicii si promotii destinate exclusiv Clientului, intr-o anumita perioada si in limata stocului disponibil. Capacitatea de achizitionare a unor produse poate fi limitata la un moment dat. Produsele si serviciile noastre sunt destinate in special pentru uzul personal al Clientului.

     Produsele si serviciile care sunt prezentate pe site-ul nostru au tarifele exprimate in lei (RON) si includ TVA. Facturarea produselor comandate se face exclusiv in RON.

     Comanda online

     Clientul poate efectua comenzi online exclusiv pe sit-ul nostru. Prin confirmarea comenzii, Clientul consimte ca toate datele furnizate de acesta in scopul procesului de cumparare, sunt complete, corecte si adevarate.

     In urma confirmarii comenzii, Clientul este contactat telefonic sau prin orice alt mijloc disponibil (E-mail, Fax, etc), de catre reprezentantul departamentului de marketing.

     Comanda telefonica

     In ceea ce priveste comanda telefonica, Clientul nu poate efectua comenzi telefonice, ci are dreptul de a cere doar informatii cu privire la produsul comandat exclusiv de pe site.

     Returnarea produselor

     In urma confirmari comenzii, Clientul primeste prin E-mail, o factura proforma, care cuprinde toate datele referitoare la comanda efectuata. Clientul are obligatia sa pastreze aceasta factura, deoarece in cazul in care ar ar dori sa returneze un produs, aceste date trebuie completate in formularul de Returnari .

     Formularul de returnari trebuie completat corect, conform cu datele primite in factura proforma. Ulterior, in urma detaliilor precizate in formularul de returnari, Clientul va fi contactat telefonic.

     Perioada de returnare a produselor achizitionate de pe site-ul www.modas.ro este de cel mult 10 zile lucratoare de la data primirii. Cheltuielile de returnare / re-expediere vor fi suportate de catre client.

     Informatii despre livrare /  Politica de confidentialitate

     Toate detaliile cu privire la Informatiile despre livrare si  Politica de confidentialitate sunt prezentate exclusiv pe site.

Copyright © 2013 - Toate drepturile rezervate - Powered by M O D A S